Muzica… de care…

Intotdeauna am intrebat oamenii ce fel de stil muzical prefera, ce solist, etc.

O curiozitate personala, sa vad preferintele lor de ce sunt declansate – nivel de cultura, dotare genetica, influente… si lista poate continua.

Parerea care mi-am format-o in principal este ca muzica reprezinta un fel de simbiot pentru genetica, pentru ADN-ul fiecaruia. Ea, muzica se muleaza pe acest ADN si ne da senzatia de placere… Cele doua elemente trebuie sa vibreze impreuna.

Adica un gama nu va asculta niciodata rock, iar un alfa nu va suporta niciodata Guta sau Justin Bieber… Il inchizi intr-o camera, ii pui doua zile Barby, si se va sinucide.

Sa nu mai vorbim de “baietatii de cartier”… niste duri in esenta lor cu bastile alea fanny, mai ales cand postesc o tigara furata de la mami, il futi unuia un cap in gura, in 3 secunde s-au evaporat toti…

Intotdeauna am rezonat cu ROCK-ul. De mic. Adevarat, mai ascult ocazional si alte genuri muzicale, dar singura muzica care imi face sangele sa fiarba, care elibereaza testosteronul prin piele, care imi intra in ADN si il face pe acesta sa vibreze este rock-ul.

Muzica ALFA.

Aici cand vorbesc de rock, cred ca mai trebuie clarificare niste aspecte. Toata lumea isi inchipuie ca rock-eri sunt aceia cu plete, codite, ciocate, geci de piele cu umeri si inele cu cranii de mort. FALS. Majoritatea acestora sunt doar niste fatalisti gama care prin acest joc scenic vor sa fie perceputi drept ALFA.

Rock inseamna si tuns scurt, blugi Levis, nu mulati ca la poponari, bocanci Mustang, curea Diesel, maieu Raw si niste coaie mari (tupeu…:))))

Si cine se putea mai potrivita ca formatie rock drept exemplu decat legendarii AC/DC?

Cea mai vanduta formatie a tuturor timpurilor este a lor, au primit discul de aur.

Tin minte acum ceva ani, cand manelistii umblau in ciurda, ei fiind boi stau in ciurda, lupii stau in haita, cautand rock-eri de liceu, care nu puteau apara, batandu-i bine si declarandu-i satanisti, iar rock-ul Satana’s Music…

Tor ei au scormonit ca numele formatiei AC/DC inseamna Anticrist/Devil Crist… INSEAMNA CURENT CURENT ALTERNATIV/CURENT CONTINUU, MANCAMI-ATI PULA DE MUISTI.

Lasati oamenii sa asculte ce muzica vor, rock-ul adevarat nu este violenta, nu este satanism, este rabufnire, un strigat al bucuriei victoriei…

Frumos, simplu, elegant. AC/DC precum se vede in videoclipul de mai jos uneste sub muzica lor toate rasele existente pe Pamant, caucazieni, asiatici, rosii, negrii … pentru ca retineti, spuneam ca muzica este simbiota cu genetica? Simplu… toti acesti alfa, indiferent de rasa, vibreaza cu muzica lor care se constituie intr-un fel de liant alfa… ii uneste, ii aduna si le produce placere.

Long Live Rock ‘n’ Roll!

Lasă un răspuns

Please rate

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *