Citate… testate… :)))))))

“Femeile traumatizate si abandonate emotional/deprivate emotional (la fel ca si barbatii traumatizati si deprivati) manifesta o tendinta extrem de puternica de respingere fata de persoanele de sex opus cu care au compatibilitate mare la nivelul vibratiei sufletului.”

“Ego-ul masculin este distrugator in moduri vizibile/observabile, in timp ce ego-ul feminin este distrugator in moduri subtile si adesea inobservabile. In relatia femeie – barbat, ego-ul feminin isi indreapta eforturile exact impotriva acelui aspect de personalitate barbatesc de care se plang cel mai mult femeile: masculinitatea! Mai mult, asteptarile si stacheta este ridicata mult prea sus, in sensul ca isi doresc un barbat adevarat in viata lor, fara insa a oferi nimic adevarat si autentic pentru asta. Astfel apare o discordanta grava. In general, nu atragem ceea ce ne dorim, ci atragem ceea ce suntem!”

“Vreti barbati adevarati? Fiti voi adevarate, in primul rand! Fiti voi autentice!!! Fiti voi schimbarea pe care vreti sa o vedeti in lume! (Mahatma Gandhi)”

“Voi femeile, datorita faptului ca detineti secretul si darul vietii, aveti putere foarte mare! DAR NU STITI CUM SA O FOLOSITI. VA FOLOSITI PUTEREA IN MODURI FOARTE DISTRUCTIVE, chiar mai distructive decat barbatii! Stiti de ce? Pentru ca un barbat distruge mai mult le nivel material, insa o femeie distruge in suflet, iar ranile din suflet se vindeca foarte greu, stiti bine asta!”

“Scriitorul Kahlil Gibran scria la un moment dat asa: “Este o greseala ca credem ca dragostea vine dupa o lunga prietenie si o curtare perseverenta. Dragostea e nascuta dintr-o afinitate a sufletelor, iar daca aceasta afinitate nu se creeaza intr-o clipa, ea nu se va crea in ani si nici chiar in generatii.”

“In ziua de azi, puritatea este o rusine. De ce sa dai celuilalt totul? Ce primesti? Trebuie sa te asiguri ca nimeni nu primeste totul. Pe bucati. Sau norocosii/norocoasele… De fapt, totul e un joc. CARE PE CARE. Si ca orice joc, are doar castigatori si invinsi. Dar… niciodata nu ti-ai jucat ultima carte…”

Lasă un răspuns

Please rate

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *